У Харківській облраді відбулися зміни: тепер депутатська група "Довіряй справам!" буде називатися «Слобожанщина». Про це розповіли в співтоваристві «Х**вий Харків».

«Люди Гепуциана змінили тренд. Тепер вони вже не довіряють справам, а просто «Слобожанщина». Але ми-то все пам'ятаємо», - написали автори повідомлення.

Як повідомляється, керівник групи – Олег Каратуманов, виступивши з трибуни обласної ради, заявив, що депутатська група була утворена в грудні 2019 року і називалася "Довіряй справах!".

Однак, за його словами, метою депутатської групи є розвиток всієї Слобожанщини, і «депутати групи будуть орієнтуватися на інтереси громадян, а не на якісь політичні групи». У зв'язку з цим було прийнято рішення про перейменування депутатської групи «Слобожанщину».

Скрін, «Х**вий Харків»

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Справ більше не буде?», «Так шо тепер робити? Довіряти справам чи ні?», «Бліііінннн, ну я тільки почав довіряти... А тепер заново», - з сарказмом відзначають харків'яни в коментарях.

«Найголовніше довіряти тим, хто довіряв. А хто не довіряв, і довіряти не буде», - додають вони.

Нагадаємо, Кернес закатає мільйони в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництво.

Як повідомляв портал Знай.uа , недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.