У Харкові на ринку Бабабашово тривають сутички через будівництво скандальної дороги.

Відповідні відео опублікували в мережі.

В районі входу в ТЦ "Барабашово" на вулиці Академіка Павлова 27 лютого, відбулися зіткнення.

На відео видно людей у балаклаві, людей в жилетках ініціативної групи підприємців ринку "Барабашово", а також людину, яка тримає в руках пістолет, комунальну техніку та повалені обмежувачі на дорогах. Також чутні звуки, схожі на вибухи або постріли.

Скріншот з відео


Також відомо, що рух по вулиці Академіка Павлова перекрито.

Нагадаємо, що в середу, 26 лютого на ринок Барабашово приїхала спеціалізована техніка, призначена для будівництва дороги. Також на ринок приїхало кілька нарядів поліції і місцеві журналісти.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Кернес закатає мільйони в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництво.

Як повідомляв портал Знай.uа , недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.