У Харкові, на сумнозвісній вулиці Сумській, неадекватний водій влаштував дикі гонки. Від його дій ледь не постраждали люди, повідомляють у співтоваристві «ХС. Харків» у соціальній мережі Facebook, опублікувавши відповідне відео.

Наголошується, що все відбулося 26 лютого. Водій автомобіля BMW 435I з держномером ВА 4000 на великій швидкості виїхав на площу Конституції, зробив різкий поворот, ледь не зіткнувшись з автомобілями, що рухався по зустрічній смузі.

Він продовжив дріфт, ризикуючи вискочити на тротуар і знести пішоходів. Очевидці встигли зняти відео та фото лихача, крім того, його «подвиги» зафіксували камери відеоспостереження.

Диагноз: дрифт головного мозга 🥴 На площади Конституции тип на BMW решил подрифтить посреди дороги и чуть не разбил встречные автомобили.

Geplaatst door ХС • Харьков op Woensdag 26 februari 2020

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кадри дріфту опублікували в соцмережах, вимагаючи від поліції знайти і покарати зухвалого лихача.

«Цього імбецила потрібно тримати в психлікарні і бажано в ланцюгах», «Це не дрейф, у нас трамваї технічніше дрифтять», «Мда, людям просто нудно», - пишуть коментатори.

«Одна вже додрифтилась», «Хвороба Зайцевої заразлива», «Зайцеву випустили?», - з гіркотою пишуть харків'яни.

Нагадаємо, що Зайцева мітить на волю і поставила Дронова "на лічильник".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Портал "Знай.uа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.