З 1 березня харків'янам доведеться платити за стаціонарний телефонний зв'язок більше - "Укртелеком" планує підвищити абонентну плату.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Деталі про нові тарифи оприлюднені на офіційному сайті компанії. Судячи з цифр, тарифи "Домашній безлімітний" і "Домашній базовий" будуть підвищені на 24%. Вартість послуги за тарифом "Домашній безлімітний" складе 123 грн в місяць (раніше 99 грн), "Домашній базовий" - 117 грн в місяць (раніше 94 грн). Тарифи "Простий" і "Простий мінімальний" будуть підвищені на 10%: з 65,14 до 71,65 грн в місяць за тарифний план "Простий мінімальний" і з 67,10 грн до 73,81 грн в місяць за "Простий".

"Вартість послуг до 29 лютого включно вже знаходиться у розділі "Архів тарифів". Тому ми пропонуємо користувачам детально ознайомитися з представленою інформацією", - йдеться в заяві компанії.

У Харкові підвищать тарифи на стаціонарний телефонний зв'язок, фото: Укртелеком

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Крім того, "Укртелекому" з 1 березня підвищує вартість послуги проводового радіомовлення. Якщо з 1 січня плата за радіоточку становить 35 грн, то з 1 березня вона буде підвищена до 45 грн, а послуга перевстановлення радіоточки з однієї кімнати в іншу підвищиться з 35,22 до 60 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український оператор мобільного зв'язку Vodafone обвів навколо пальця свого вірного клієнта. На цей раз компанія зняла всі кошти з разунку і по-хамськи обійшлася з українкою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", lifecell оскандалився через свою акцію, в якій не надали уточнення для громадян.

Також "Знай.ua" писав, що компанія nPerf протягом певного часу аналізувала якість Інтернету від трьох найбільших провайдерів-Київстар, Vodafone і lifecell.