Сьогодні, 23 лютого, у Харкові стартував добровільний "Автопробіг проти мракобісся", учасники якого вирушили в селище Нові Санжари Полтавської області. Про це організатори автопробігу повідомили в соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що активісти мають намір продемонструвати підтримку громадянам, евакуйованим з Китаю через коронавіруса, і на власні очі побачити, що відбувається в селищі.

Скрін, Facebook

«Все, що потрібно, це гарний настрій, друзі, прапори України, ласощі та фарба», - написали вони.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому фарба потрібна учасникам автопробігу для того, щоб розфарбувати міст через річку Ворскла у кольори державного прапора. Таким чином харків'яни мають намір "привезти в Нові Санжари День патріота" і нагадати про те, що українці - єдина нація, не зважаючи ні на що.

Брати участь у заході може кожен бажаючий, але без зброї, алкогольних напоїв, наркотиків і прапорів партійних організацій.

Нагадаємо, що студентка з України пролила світло на епідемію в Ухані.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у селищі Нові Санжари, куди евакуювали українців з Китаю з-за спалаху коронавірус у людей прокинулася совість.

Також "Знай.uа" писав, що журналісти пробралися в санаторій в селищі Нові Санжари.