У Харкові двоє хлопців викинули з трамвая чоловіка з інвалідністю.

Про це повідомляє інформаційний портал "Харків один".

У Харкові на Героїв Праці двоє невідомих молодиків викинули з трамвая людину з інвалідністю. Небайдужі очевидці викликали на місце події бригаду швидкої допомоги. Вони приїхали протягом двох хвилин.

Скріншоти

Медики уважно оглянули чоловіка і його госпіталізували в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги №4. Зараз про стан чоловіка нічого невідомо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також на даний момент невідомі особи хлопців, які викинули чоловіка з трамвая.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в харківському тролейбусі сталася бійка між пасажирами.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , по інтернет-простору поширюється новина про запуск українських трамваїв в одному з портових міст Єгипту.

Також "Знай.uа" писав, що житель Києва знайшов на паркувальному майданчику автомобіль з такими ж державними номерами і зовнішнім виглядом, як і у свого транспортного засобу.