Харківські правоохоронці відкрили вогонь по чоловікам, які тестували автомобіль, прийнявши їх за п'яних.

Про це повідомляє Telegram-канал "Харків 1654".

У четвер, 13 лютого харківські поліцейські поранили пасажира автомобіля, який тестували за містом. Відомо, що правоохоронці прийняли чоловіка за п'яного. У цей момент в автомобілі знаходилось четверо людей, одного з них поранили.

"Ми були в полях, тестували автомобіль. Патрульні подумали, що за кермом п'яні і відкрили вогонь. Нас було четверо в машині, водій був тверезий", — йдеться в повідомленні в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще


Поранений чоловік зараз знаходиться в реанімації. Про його стан нічого не відомо.

Також Telegram-канал повідомляє, що в поліцію надійшов дзвінок від чоловіка, де він скаржився, що його підстрелили. Можливо його підстрелили випадково, так як це відбувалося в полях. На місце події приїхали правоохоронці викликали бригаду швидкої допомоги.

"Швидко вирахували звідки велася стрілянина, побачили машину (імовірно стрілки), відбулася погоня, вимагали зупинитися. В момент, коли поліцейський підходив до машини, ті переїхали його, він упав і після чого він відкрив стрілянину", — йдеться в повідомленні.

На даний момент в поліції Харкова подробиці цього інциденту не коментують.

Нагадаємо, що у Харкові засудять трьох комунальників за загибель колеги при аварії на теплових мережах.

Як повідомляв портал Знай.uа , вночі 1 січня в Києві пролунали постріли. Масова бійка, яка переросла в криваву стрілянину, сталася на вулиці Великій Васильківській.

Портал Знай.uа писав, що по 2019 рік Київ вразили вбивства, які розбурхали всю Україну.