У четвер, 6 лютого, страшний злочин приголомшив Харків - молодого хлопця вбили прямо в громадському транспорті на очах у десятка людей.

Скріншот відео

Моторошні подробиці та відео з місця публікує "Украина Сейчас".

Трагедія сталася в Харкові, в 35 тролейбусі. Місцевий "борець за справедливість" помітив, що хлопець їде без квитка, і вирішив його за це побити.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вбиває той факт, що ніхто з пасажирів не зупинили жахливу бійку. Пізніше, коли чоловік побив цього хлопця до втрати свідомості, почав приводити його до тями, проте було вже пізно - він помер", - шокують підпису під відео.

Нагадаємо, на Полтавщині знайшли тіло молодої харків'янки у вигрібній ямі, причину смерті встановлюють правоохоронці.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Також Знай.uа писав, що у Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусну листування, надалі плануючи зносини.