На Полтавщині знайшли тіло молодої харків'янки у вигрібній ямі, причину смерті встановлюють правоохоронці.

Про це повідомляє пресслужба поліції Полтавської області.

Про зникнення мешканки міста Харкова 1997 року народження в поліцію повідомила її родичка, яка проживає у Карлівському районі, що на Полтавщині.

На Полтавщині тіло дівчини знайшли у вигрібній ямі, фото: Національна поліція

"За цим фактом співробітники поліції внесли ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України. Також вирішується питання про додаткової кваліфікації за ст. 275 (Порушення правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд) КК України. Тривають слідчі дії", - розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, Україну сколихнула страшна новина - киянка, прийшовши приймати орендовану на Новий рік квартиру, знайшла у шафі трупи двох молодих дівчат.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Знай.uа писав, Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.