Депутат VIII скликання Михайло Добкін відзначив свій ювілей на Мальдівах. На узбережжі Індійського океану він відзначив своє 50-річчя разом з рідними і друзями.

Михайло Добкін відзначив ювілей на Мальдівах


Разом з екс-нардепом на відпочинок полетіла його дочка Алла, син Микола, мама Алла і брат Дмитро. Також на дні народженні був присутній телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний, хрещеник Михайла Добкіна.

Михайло Добкін відзначив ювілей на Мальдівах


Михайло Добкін у соціальній мережі Instagram похвалився шикарними подарунками від рідних і близьких. Він опублікував фото сертифіката на мотоцикл Indian Challenger Limited 2020. Варто відзначити, що за такого залізного коня доведеться викласти не менше $28 000. Indian Challenger оснащений самим потужним двигуном у класі та повним пакетом електроніки на базі пятиосьового блоку управління.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Добкін похвалився подарунками


Також Добкін показав набір цукерок ручної роботи зі своїм портретом, виготовлених в окупованому Луганську, які йому теж презентували на честь ювілею.

Михайло Добкін відзначив ювілей на Мальдівах

Нагадаємо, Добкін нарвався на жорсткий критику за свій черговий "перл"

Як повідомляв портал Знай.uа , Добкін пішов по стопах Кернеса і отримав "по шапці" від львів'ян

Також Знай.uа писав, Добкін зазнав фіаско з львівським артефактом "Перемоги"