На Харківщині правоохоронці розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла на побачення і не повернулася

Про це повідомляє прес-служба Ювенальної превенції Головного управління Нацполіції у Харківській області.

У місті Дергачі Харківської області зникла 13-річна Олена Калашник. Відомо, що останній раз вона виходив на зв'язок із батьками 1 лютого 2020 року. Батьки зниклої дівчинки-підлітка звернулися в поліцію за допомогою в пошуку дочки.

Олена Калашник


Батьки зниклої розповіли, що дівчинка вранці пішла з дому гуляти зі своїм хлопцем і досі не повернулася. Її телефон вимкнений, останній раз дівчинка розмовляла з бабусею 3 лютого, близько 10-00.

Прикмети зниклої дитини: зріст близько 170 см, середньої статури, волосся довге, рудого кольору, очі блакитні. Була одягнена у пальто чорне з білим малюнком, джинси, чорні кросівки.

За наявності будь-якої інформації про зниклу дитину просимо повідомити за телефонами: (063) 542-93-04 - Романюк Дмитро (ювенальна превенція), (05763) 2-08-88 - чергова частина або 102.

Нагадаємо, в Харкові шукають дівчинку-підлітка, яка пішла на прогулянку з подругою, але додому так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис. грн у довірливих жителів міста.