У Верховному суді України розглянули касаційні скарги, подані адвокатами фігурантів справи про смертельне ДТП у Харкові восени 2016 року Геннадія Дронова та Олени Зайцевої. Про це йдеться в постанові суду, датованій 28 січня.

Як повідомлялося раніше, захисники зазначених осіб ще раніше подали касаційні скарги, не задовольнившись вироком Київського районного суду Харкова, винесеним 26 лютого 2019 року. Крім того, їх не влаштувало рішення Харківського апеляційного суду, винесене 14 серпня 2019 року.

У відповідності з процедурою, Касаційним кримінальним судом відкрито провадження за даними скаргами. З цього приводу були витребувані кримінальні провадження щодо засуджених Зайцевої та Дронова.

У постанові зазначається, що не існує жодних об'єктивних причин, які могли б перешкодити призначенню кримінального провадження до розгляду.

Судом прийнято рішення, згідно касаційний розгляд кримінального провадження Зайцевої та Дронова призначили на 3 квітня цього року.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До того часу всі необхідні документи повинні бути зібрані й подані до суду.

Нагадаємо, що Зайцева мітить на волю і поставила Дронова "на лічильник".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Портал "Знай.uа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.