У Харківському аеропорту через негоду скасували кілька рейсів.

Так, стало відомо, що через густий туману в аеропорту "Харків" не змогли приземлитися кілька літаків. Зокрема судна з Варшави і Стамбула. Згідно з розкладом в аеропорту літак із Стамбула повинен був приземлитися в Харкові близько 15:00, але в графік польотів авіакомпанії Pegasus Airlines втрутився рясний туман над злітно-посадковою смугою.

В аеропорту Харків через туман скасовані деякі рейси


Літак зробив два кола над Красноградом, після чого екіпаж прийняв рішення навіть не намагатися посадити судно в Харкові. Літак компанії Pegasus Airlines вирушило назад да Стамбула. Зараз же невідомо коли пасажири зможуть дістатися до Харкова.

Раніше також змушений був розвернутися на підльоті до Харкова літак з Варшави. Відомо, що станом на 16:00 затримується приліт ще одного рейсу з Варшави — LO 761.

Варто відзначити, що цю ситуацію в самому аеропорту поки що ніяк не коментують.

Нагадаємо, Wizz Air відкриває 6 нових рейсів з Запоріжжя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що літак Wizz Air потрапив у небезпечну ситуацію над Києвом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав Turkish Airlines відновила рейси з Одеси до Стамбулу.