У Харкові в церкві чоловік почав громити ікони і свічники.

Про це повідомляє в соціальній мережі facebook спільнота "Наш Харків".

У Харкові в Мироносицькій церкві один з відвідувачів влаштував погром просто посеред служби. Чоловік почав громити ікони та церковні свічники. Парафіяни довго не могли спіймати бешкетника і вивести на вулицю, вони ганялися за ним по всій церкві.

Скріншоти

Заспокоїти порушника правопорядку владналося тільки газовими балончиками, після чого його вивели на вулицю. На місце події викликали наряд поліції, щоб розібратися з порушником.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на цю новину в коментарях.

"Кого вони викликали? Копів? Дивно якось м'яко діють. А ось у храмі на пушкінській Іоанна - хрестителя так і в інших так дивляться на мирних парафіян очима проводжають що страшно стає. А тут ще таке буває!І якось в'яло", "Щось він не дуже старався", "І це тільки початок", "Ох*енеть", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Скріншоти

В храме Жен-мироносиц парнишку попутал бес и он начал громить иконы и церковные подсвечники. Прихожане не растерялись и забрызгали его газовым баллончиком, после чего вызвали копов. ХС | Харьков

Geplaatst door Наш Харьков op Dinsdag 28 januari 2020

Нагадаємо, що одесит спіймав "сатаніста" на кладовищі, кадри паркуру між хрестів вразили Україну: "Меса на про**саною могилі"

Як повідомляв Знай.uа , один з Харківських муралов внесли у Книгу рекордів України, як найбільший в нашій країні.

Нагадаємо, в Одесі вандали зіпсували один з місцевих муралов і замалювали одного з головних героїв серіалу "Ліквідація".