Одіозний колишній член "Партії регіонів" і екснардеп Михайло Добкін знову відзначився.
На цей раз він неоднозначно висловився про День Соборності України, назвавши його штучним святом.

Таку думку Михайло Добкін висловив у коментарі в соціальній мережі.

22 січня в Україні відзначали День Соборності. У 2020 році відзначають 101 річницю проголошення Акту злуки Української народної республіки (УНР) і Західно-Української народної республіки (ЗУНР) в єдину українську державу.

Так, Михайло Добкін поскаржився, мовляв яка може бути соборність, якщо порушують основні конституційні права громадян. Також Добкін зазначив, що це штучне свято.

Скріншоти


"Яка соборність, коли порушуються основні конституційні права мільйонів російськомовних громадян? Яка злука, коли топчуть історичну пам'ять, нав'язують релігію і забороняють бути українцями російського походження? Штучне свято. Свято влади, а не людей", - написав Добкін.

Коментатори спробували заперечити одіозному екснардепу зазначивши, що ніхто не забороняє в Україні говорити російською мовою.

"Слухайте я російськомовний українець і що мені хтось забороняє в Україні, я так виїхати не можуть вже 39 років? Ви зі своєю мовою набридли їй-богу. Ущемлений Добкін. Матір Божа! Самому не смішно?", - відповів Добкіну користувач мережі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У відповідь на цей коментар Михайло Добкін написав: "Ти не російськомовний. Ти гон ** н".

Скріншот

Нагадаємо, Добкін змусив українців ридати постом про Гончаруке: "Мати, неси таблетки, Міші погано".

Як повідомляв Знай.ua , Добкін зазнав фіаско з львівським артефактом "Перемоги": "Тобі руки переламають, і в ж**у засунуть".

Знай.ua писав, дочка скандального Добкіна показала рідкісний кадр з мамою, мало хто її бачив: "моя Муся".