У вівторок вночі, 21 січня, до Вовчанського відділу поліції на Харківщині надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що в реанімаційний відділ місцевої лікарні потрапила 16-річна дівчина з діагнозом отруєння медикаментами.

лікарня
лікарня

Подробиці трагедії повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

"20 січня неповнолітня мешканка Харкова приїхала погостювати до своїх батька і бабусі, які живуть в місті Вовчанську. Вночі вона випила 50 таблеток. Через деякий час бабуся дівчини почула голосні хрипи, які долинали з кімнати, і одразу прибігла надати допомогу внучці, викликала швидку допомогу", - розповідають правоохоронці.

Ще до приїзду медиків дівчина впала в кому і через деякий час померла в реанімаційному відділенні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Убиті горем родичі навіть не підозрювали про фатальні плани дитини - раніше вона не висловлювала наміри покінчити життя самогубством, між членами родини були теплі стосунки. Дівчина навчалася в одній із шкіл Немишлянського району Харкова.

Відомості про трагедію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство".

Всі обставини і причини трагедії наразі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у столиці правоохоронці спіймали молоду компанію, яка вирішила порозважатися просто на верхівці Північного мосту.

Також Знай.uа писав, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа повідомляв про те, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.