В українському сегменті інтернету розгорається скандал з приводу футболки з непатріотичним зображенням, яка продається в одному з магазинів Харкова. Відповідне фото розмістили в соцмережах.

На оприлюдненому фотознімку – жіноча футболка з зображенням російського президента Володимира Путіна в ролі літературного персонажа, британського агента розвідки «007» Джеймса Бонда.

Судячи з цінника, за футболку з лідером країни-агресора просять 150 гривень. Крім того, цінник явно з одного з магазинів мережі «Хумана» - там продається вживаний одяг з Європи, в основному – з Німеччини. Так що, швидше за все, футболку за непотрібністю здали в європейський секонд-хенд, а звідти вона «перекочувала» в харківський магазин. Автор фото стверджує, що зробив його в «Хумані» на вулиці Євгена Котляра.

Скрін: соцмережі

Користувачі бурхливо відреагували на подібний товар в українських магазинах, назвавши це «соромом і ганьбою».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ти дивись! І магазин з сорому навіть не згорів", - відзначає один з коментаторів.

Зазначимо, що магазини цієї мережі часто потрапляють у подібні скандали – там були помічені речі з символікою СРСР.

Нагадуємо, що нещодавно на Харківщині співробітники СБУ знешкодили угруповання, що займалася контрабандою хімікатів в Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, працівники львівської митниці затримали водія, який намагався провести червону ікру у великих кількостях через кордон.

Також Знай.uа писав про те, що на львівській митниці затримали партію брендового одягу, який був захований в мішках з речами, що були у вжитку.