В команді харківського мера Геннадія Кернеса поповнення – до неї приєдналася десятикласниця Софія, яка мріє стати юристом. Дівчина стане членом Молодіжної Ради при Харківському міському голові, написав сам градоначальник в соціальній мережі Facebook.

Він зазначив, що про інтерес дочки до роботи міськради меру розповіла мати Софії, коли він відкривав тролейбусну лінію на Північній Салтівці

«Говорили з людьми, Соніна мама озвучила інтерес дочки до роботи міськради. Сьогодні познайомилися особисто, наша розмова, сподіваюся, відповів на її запитання, дав впевненість, визначив цілі. Софія питала, як я шукаю людей, і сама, власне, на питання відповіла. Ініціатива, довіра, настрій на роботу в команді», - написав Кернес.

«16 років – час вибору, Софія справляє враження системного та цілеспрямованого людини, і, впевнений, участь у Молодіжній раді допоможе їй визначитися й бути успішною у навчанні та майбутній професійній життя», - додав він.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Ех, треба було мені прийти і покататися у тролейбусі щоб в черговий раз нагадати, що мій батько отримав виробничу травму у 2-му тролейбусному депо. Вижив, але інвалідом на все життя залишився!!! 7 місяців ігнору від всіх!!! Ніякої допомоги», - написав один з харків'ян в коментарях під постом мера.

«Розумниця. Схожа на матусю», «Схожа на татка», «Як чудово залучати молодь до участі в житті міста», - пишуть інші.

«Сміх, та й годі», «Як у добрій казці про Попелюшку», «А прізвище у Софійки є? Або вона надто відома, щоб її називати?», «Людина з 16 років вже буде знати, як пиляти бюджет. І, що головне - це було її бажання! Дуже похвально!», - коментую городяни.

Скрін: Facebook

Нагадаємо, Кернес подарував харків'янам "небо в алмазах": скільки мільйонів спливли з наших гаманців.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.