Чоловік, якого звинуватили у підпалі дверей Харківської обласної міської адміністрації, погрожує спалити техніку газової служби. Про це розповіли в паблике «Х*йовий Харків» в соціальних мережах, опублікувавши відповідне виеозвернення.

У паблике відзначають, що чоловіка звати Ерванд Алексанян, він сьогодні вранці, 15 січня, записав відеозвернення і викликав на місце пригоди всі екстрені служби.

В коментарях харків'яни розділилася в думках з приводу оцінки дій та загроз чоловіки.

«Firestatrer по-ху*вчански», «Ну, таке, загрози - не більше», «Головне, щоб не постраждали люди від дій цього Сракасяна», «Тероризм пришийте і 20 років довбо*бу-любителю палити», - пишуть обурені городяни під постом з відеозверненням.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Шкода мужика, зі шкіри геть лізе, і бореться проти системи, от тільки система його зжере, самі ж ху*вчане його зжеруть», - зазначають інші.

Нагадаємо, "Чорні лісоруби" або господарі закритих "игровух"? У Харкові підпалили обладміністрацію, - перші подробиці.

Як повідомляв Знай.uа президента футбольного клубу "обчистили" домушники, навіть годинник забрали: подробиці.

Знай.uа писав, під Сумами вчителька здала в ломбард 12 нетбуків, вкрадених у першокласників.