Прокурори, які представляли обвинувачення по справі харківського мера Геннадія Кернеса звільнені.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Так, стало відомо, що прокурори Ігорь Ємець та Олександр Ганилов по справі Кернеса і двох його охоронців звільнені. За інформацією офісу генпрокурора вони не пройшли атестацію. На даний момент поки що невідомо, хто буде представляти обвинувачення по справі Кернеса.

Прокурори у справі Кернеса звільнені


Варто нагадати, що навесні 2015 року Кернесу і двом його охоронців оголосили підозри за трьома статтями - незаконне позбавлення волі або викрадення людини, катування, погроза вбивством. Спочатку цю справу розглядали у Київському райсуді Полтави, проте 10 серпня 2018-го суд закрив справу "у зв'язку з відмовою боку звинувачення від підтримання обвинувачення у справі".


Після цього генрокуратура оскаржила закриття справи влітку 2018-го, тепер справа розглядається у Полтавському апеляційному суді.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Кернес подарував харків'янам "небо в алмазах": скільки мільйонів спливли з наших гаманців.

Як повідомляв портал Знай.uа , недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.