Харківський міський голова Геннадій Кернес провів тиждень, відпочиваючи на півночі Італії. Про це розповіли у проекті "Схеми" на сторінці в соціальній мережі Facebook.

За даними видання, ввечері 10 січня він повернувся на приватному літаку в Харків з Больцано, Італія.

До моменту приземлення чартерного рейсу Cessna 560 Citation XLS+, бортовий номер літака - YU-PBB, в аеропорту його вже чекав автомобіль мера. Транспорт Кернеса пропустили на територію аеропорту в особливому порядку. Журналісти стверджують, що в Італії градоначальник також літав приватним рейсом, відправившись туди ще 2 січня. За словами джерел, у поїздці Кернеса супроводжували «його цивільна дружина Оксана Гайсинська, охоронці, бізнесмен з «друзів» мера Олег Гончар, і Роберт Тедеєв – підозрюваний у справі кровопролитної розборки в столичному Голосіївському парку, яка відбулася в 2009 році».

За попередніми оцінками, вартість перельоту для такої компанії склала приблизно 30 тисяч євро, тобто майже 800 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Фото: facebook.com/corruption.schemes

В Італії Кернес зупинився в п'ятизірковому готелі Palace Merano – цей готель надає послуги по оздоровленню. Ціни за номер стартують від 300 євро до 2 тисяч євро, тобто майже 8 тисяч гривень до 53 тисяч гривень за добу.

У виданні додають, що за весь 2018 рік Кернесу вдалося заробити, якщо вірити декларації, менше 850 тисяч гривень.

Фото: facebook.com/corruption.schemes

Нагадаємо, Кернес подарував харків'янам "небо в алмазах": скільки мільйонів спливли з наших гаманців.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.