На Харківщині виявили скаженого кота, через це довелося ввести карантин.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Госпродпотребслужби Харківської області.

В селищі Бабаї Харківського району, у середу, 8 січня зареєстрували випадок сказу. Захворювання на сказ у кота підтвердили лабораторно.

У Бабаях знайшли скаженого кота

Через це на всій території селища ввели карантин. Карантин ввели на полі і лісових масивах, прилеглих до селища. У селищах Бабаї і в Покотилівці проведуть комплекс заходів по ліквідації сказу.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Жителям всіх прилеглих територій рекомендують вакцинувати своїх тварин від сказу. Адже вилікувати це захворювання неможливо, його можна тільки попередити за допомогою вакцини.

Нагадаємо, під Києвом, в селі Чайки з даху новобудови знімали лисицю.

Як повідомляв портал Знай.uа , у харківському супермаркеті "скупилася" мавпа: екзотичний шопінг показали забавним відео.

Також портал Знай.uа писав, що таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".