Харків'яни просять заборонити будь-яку підприємницьку діяльність з використанням коней в центрі міста. Городяни впевнені, що для цього повинні бути спеціально відведені місця.

Відповідна петиція зареєстрована на сайті Харківської міської ради.

Так, харків'яни просять місцеву владу заборонити будь-яку підприємницьку діяльність з використанням коней в центрі міста. Городяни розповіли, що на площі Свободи практично щовечора збирається близько двадцяти коней. Всі тварини справляють свої потрібні в невідведеному для цього місці, а також вони можуть це зробити, просто під час переміщення від місця до місця.

Ілюстративне фото

Харків'яни просять перевезти все це в спеціально відведене для цього місце, щоб прогулянка в центі міста не зіпсувалася неприємним запахом.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вся радість від краси ялинки та прикрас на площі дуже швидко змінюється відразою від всього, що відбувається навколо", – пише автор петиції.

Нагадаємо, раніше у Львові одурілі коні знесли лавку з людьми, дитина в реанімації: городяни поставили Садовому жорсткий ультиматум.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Портал "Знай.uа" повідомляв, що під Харковом скажена лисиця закрила на карантин ціле село: як не потрапити в лапи рудої бестії.