На Харківщині місцеві жителі виявили небезпечну скажену тварину.

Про це повідомили в Харківському обласному лабораторному центрі.

Так, у вівторок, 29 жовтня в селищі Бабаї Харківської області знайшли скажену лисицю. Щоб підтвердити діагноз, її доставили в спеціальну лабораторію в Харкові.

На даний момент на всій території селища Бабаїв і в прилеглих лісових і польових масивах введено карантин. Влада просить місцевих жителів бути вкрай обережними, і в найближчі кілька днів не відвідувати лісову і польову місцевість без крайньої потреби.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, що двох лисенят виявили на одному з підприємств під Харковом, але зловити себе не дали.

Раніше “Знай.ua” писав про те, що у серпні харківського Фельдман-екопарку втекла зебра, яку шукають усім Харковом, але не знайшли і досі, проте не втрачають надії.

Також повідомлялося, що вранці 26 жовтня запорожці на свій подив помітили на вулиці міста лисицю, яка кудись бігла за своїм, лисячим справах. Кадри незвичайної прогулянки опублікував паблік its_zp.