У Харкові городяни регочуть над новорічними прикрасами, якими прикрасили вулиці міста до свята. Зокрема, здивування харків'ян викликали сніговики з сумнівними «деталями». Фото підозрілих сніговиків розмістили на своїй сторінці Instagram провідні пабліка «Х**вий Харків».

«Різдвяні інсталяції рівня ХХ», - написали вони, розмістивши фото надувних сніговиків на тлі головної ялинки міста, на шиях у яких красуються шарфи з повітряних куль, що більше нагадують фалічні символи.

Фото: «Х**вий Харків»

«Яке місто, такі і інсталяції», - обурюються харків'яни.

«Їх навиворіт надули, не?», - припускають інші.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Я один бачу у сніговика нігерський *уй?», «Чорний ділдо», «Це пістолет?», - запитують треті.

Багато хто вважає, що автори інсталяції не мали на увазі нічого поганого, а просто невдало підібрали кольори і розмір шарфика сніговика.

Нагадаємо, Кернес подарував харків'янам "небо в алмазах": скільки мільйонів спливли з наших гаманців.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.