У суботу, 4 січня, по центру Харкова хлопець розгулював з рушницею напереваги. Про це розповіли в Головному управлінні Національної поліції в Харківській області.

Городяни зателефонували правоохоронцям близько полудня, повідомляючи, що по проспекту Гагаріна йде хлопець, в руках у якого предмет, схожий на вогнепальну зброю.

Поліцейські негайно відреагували на виклик: на місце події відправили співробітників патрульної поліції та слідчо-оперативну групу Слобідського відділу поліції.

Фото: ГУ НП

На проспекті правоохоронці дійсно виявили 26-річного хлопця, який приїхав до Харкова з Балаклії. У нього було при собі рушницю. Затриманий пояснив, що мав намір закласти зброю в ломбарді.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами хлопцю загрожує до семи років тюремного ув'язнення. Зброю у нього відібрали, а його самого відправили в СІЗО.

Нагадаємо, весна посеред руїн: на апокаліптичних просторах Донецька помітили дивні речі, фото

Як повідомляв портал Знай.uа, російські пропагандисти зганьбилися "сенсацією" про газ: "Довго, довго в Києві відбивалися".

Також портал Знай.uа писав, що Москва підпорядковувалася Києву, а не навпаки Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.