Про те, хто такий мер Харкова Геннадій Кернес, тепер знають і в Туреччині. Про це заявили в пабліку «Х*йовий Харків» в месенджері «Телеграм».

«Тепер і в Стамбулі, на місцевій Журавлівці, знають, який мер і місто кращі», - написав автор поста, опублікувавши знімок, на якому – наклейка із зображенням харківського градоначальника, приклеєна на поверхню стіни десь на березі моря.

«Повний комплект нагород Ради Європи», - написано на стікері.

Фото: «Х*йовий Харків»

В коментарях до посту харків'яни цікавляться, де придбати такі стікери.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Деякі сумніваються, що це відбувалося дійсно не території Туреччини.

«На Стамбул не дуже схоже, що там за берег на горизонті? Може, на Босфорі десь? Але він не такий широкий», - пишуть вони.

«Ви ще їх ялинку ганебну покажіть, тьху…», - додають інші.

Нагадаємо, Кернес подарував харків'янам "небо в алмазах": скільки мільйонів спливли з наших гаманців.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.