У Харкові двоє пасажирів стали жертвами нападу водія тролейбуса. Про кричущий випадок розповіли в прес-службі Національної поліції регіону.

Як повідомляється, 50-річний водій, перебуваючи за кермом муніципального транспорту, встряв у конфлікт з двома пасажирами, які перебували в салоні. Він почав голосно лаятися і крити всіх присутніх матом.

У відповідь пасажири тролейбуса попросили водія зупинити потік. Той відреагував неадекватно: схопив якийсь металевий предмет, схожий на монтування, і завдав удар по руці одного з пасажирів.

Вийшовши з кабіни, чоловік підбіг до другого учасника конфлікту і вдарив його металевим предметом по нозі.

На місце події був викликаний патруль поліції. Правоохоронці опитали свідків інциденту, відносно водія відкрили справу за статтею про хуліганство. Йому може загрожувати покарання від штрафу до п'яти років тюремного ув'язнення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Точні обставини події ще уточнюються.

Нагадаємо, метро Харкова переходить на е-квиток: що потрібно знати про ноу-хау. Перевести всі розрахунки в Харківському метро повністю на E-квиток повинні вже до 1 березня.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі водій перетворив маршрутку на новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.