Будівлю Харківської облдержадміністрації, розташовану на вулиці Сумській, 64, підпалили увечері в п'ятницю, 27 грудня. Про це повідомляли в співтоваристві "Харків 1654" в месенджері Telegram.

Як повідомляється, вогонь пошкодив вхідні двері будівлі. У ДСНС розповіли, що пожежники прибули на виклик з приводу спалаху, але охоронці ХОДА самостійно за короткий час ліквідували полум'я.

Фото: соцмережі

Прибулі на місце події правоохоронці встановили, що причина пожежі – навмисний підпал.

За інформацією соцмереж, двері підпалили за допомогою пляшки з запальною сумішшю «Коктейль Молотова».

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

У самій Харківської облдержадміністрації розглядали версію підпалу “чорними лісорубами”, або власниками закритих ігрових автоматів.

"По одній з інформацій, пляшка із запальною сумішшю у двері обладміністрації прилетіла то від “чорних лісорубів”, чи то від господарів закритих ігровух", - зазначили в соцмережах.

Пізніше стало відомо, що затриманий чоловік, якого підозрюють у скоєнні підпалу.

Чоловік 1972 року народження нібито знаходився в неадекватному стані і говорив про те, що «його проблему довго вирішують».

Нагадаємо, дика витівка неадекватного киянина потрапила на відео: "Вліз на кияночку, символізм зашкалює".

Як повідомляв Знай.uа президента футбольного клубу "обчистили" домушники, навіть годинник забрали: подробиці.

Знай.uа писав, під Сумами вчителька здала в ломбард 12 нетбуків, вкрадених у першокласників.