У Харкові почали ремонтувати міст, який губернатор Олексій Кучер урочисто відкрив, 22 грудня.

Про це повідомляє інформаційний портал "depo. Харків"

У неділю, 22 грудня губернатор Харківщини урочисто відкрив автомобільний міст на Окружній дорозі. Але не минуло й тижня, як на спорудженні з'явилися працівники і заходились його ремонтувати.

У Харкові знову ремонтують міст

Після цього в мережі з'явилася маса фото і їдких коментарів від очевидців події. Деякі нарікають, мовляв навіщо так пафосно відкривати міст, щоб через два дні закривати його на ремонт або якісь доробки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так пафосно відкривали міст після ремонту і ось сьогодні, 24 грудня, вже частина мосту перекрита на ремонт або доопрацювання. Знову пробка по Окружний на кілька кілометрів... Але добре, що хоч пускають через зустрічну смугу, - пишуть очевидці.

У Харкові знову ремонтують міст

Деякі городяни висміяли губернатора Харківщини. Адже міст він відкрив вчасно, а доопрацювати можна і після цього.

"Кучер працює за старою схемою: відкрити треба вчасно, а доробимо коли-небудь. Сподіваємося, що він хоч не обрушиться після "швидкісного ремонту", - їдко висловилися користувачі мережі.

У Харкові знову ремонтують міст

Варто відзначити, що деякі проблеми з мостом з'явилися вже під час візиту Олександра Кучера. Пішоходи змушені перебігати дорогу в невстановленому місці і перестрибувати нові відбійники.

Нагадуємо, що до завершення наближаються ремонтні роботи на вулиці Олександра Довженка, де зводять підпірні стіни і прокладають зливову каналізацію.

Також портал Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа повідомляв про те, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.