За касаційною скаргою, поданою одним із винуватців резонансної дорожньо-транспортної пригоди у Харкові Генадієм Дроновим до Верховного Суду, вже розпочато провадження. Про це повідомляє «Укрінформ», посилаючись на повідомлення адвоката постраждалих Лариси Матвеєвої.

За її словами, Верховним судом України вже прийнята до розгляду касаційна скарга Дронова на вирок, винесений Київським райсудом Харкова від 26 лютого 2019 року. Крім того, Дронов оскаржує постанову Харківського апеляційного суду від 14 серпня цього року.

При цьому адвокат засудженого, Геннадій Токарєв, звернувся до суду із проханням перенаправити справу на повторний розгляд.

Додамо, що Дронов був засуджений до 10 років тюрми із позбавленням права на керування автомобілем на термін до трьох років, та зобов’язаний виплачувати сім’ям загиблих та постраждалих грошову компенсацію.

Нагадаємо, що Зайцева мітить на волю і поставила Дронова "на лічильник".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Портал "Знай.uа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.