Відомий харківський журналіст Ігор Кравцов потрапив в аварію на околиці міста.

Відповідною публікацією потерпілий поділився на своїй сторінці в Facebook.

"Ясне сонячне ранок, нічого не віщувало неприємностей... і ось промайнула думка поїхати іншим маршрутом. Але не встав в той ряд і вже вирішив не створювати нікому незручності і їхати на Олексіївку. І їхав у правому ряду, майже як маленька баварська черепашка, з тією лише різницею, що приїжджав до кожного світлофора першим з банальної причини - не люблю, коли туплять попереду і змушують мене нервувати. Так було кілька світлофорів, поки на черговому (перехрестя вул. Космічній з Клочківської) "мудрий" водій буса не зупинився вчасно на червоне світло покладеної на стоп-лінії, вирішивши протягнути через острівець безпеки, а його неуважний сусід по потоку вилетів з-за цього буса (уточню ще раз - на червоне світло) перекривши мені шлях. Забігаючи наперед скажу, що постраждало тільки залізо і це добре - що так. А несреагуй я інтуїтивно, то приїхав би мій баварський кінь прямо в водійські двері "японця", і я водієві Honda добряче б влетіло. Шкода, що не вистачило місця для маневру, щоб роз'їхатися... могло б вийти... якщо б дороги не поливали цією страшною хімією, яка змушує авто ковзати навіть без льоду. Але тепер я знаю: що таке Європротокол і що поліція приїжджає дійсно швидко до місця виклику, що бувають водії, які хоч і спровокували ДТП, але відповідально визнають свою провину і не вертяться дзигою. Хоча мені здається, що ці знання дісталися мені дорого. Тепер чекаю оцінки пошкоджень, займаюся пошуком запчастин і СТО для мого пораненого коня і сподіваюся, що страхова винуватця виявиться порядною компанією", - розповів журналіст.

Скріншот facebook

Скріншот facebook

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Співчуваю.5 років і 2 дні тому потрапив в несподівану аварію.Все буде гут!", "Машину жалко, але слава Богу ви цілі", "Нічого, полагодите", - пишуть у коментарях користувачі.

Скріншот facebook

Нагадаємо, що Зайцева мітить на волю і поставила Дронова "на лічильник".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Портал "Знай.uа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.