Міський голова Харкова Геннадій Кернес оголосив ультиматум Олександру Фельдману, який є одним з власників скандального ринку «Барабашово». Про це повідомляє Newsroom.kh.

Під час сесії міськради Кернес публічно звернувся до бізнесмена, заявивши, що його концерн "АВЕК" заборгував бюджету міста більше 57 мільйонів гривень.

Кернес закликав Фельдмана погасити борги, оскільки той "заклав майно підприємців без їх відома і присвоїв ці гроші".

Крім того, мер Харкова акцентував той факт, що траса, яка повинна з'єднати район Салтівка з центром міста, необхідна для нормального життя городян.

“Якщо ви цього не зрозумієте, ми видалимо вас, як зуб. Сходіть до стоматолога і дізнайтеся, як це”, - зазначив Кернес, додавши, що підприємці, через торгові точки яких пройде майбутня траса, отримають від міста муніципальні МАФи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадуємо, що наприкінці листопада у Харкові пройшла чергова акція протесту проти будівництва дороги біля ринку Барабашово.

Як повідомляв портал "Знай.uа", депутат з "Слуги народу" Холодів судиться з "Радіо Свобода" за наклеп.

Також "Знай.uа" писав про те, що СБУ взялася за Федькову після погроз Зеленському.