У середу, 27 листопада, в Харкові перед входом до міськради, де сьогодні буде сесія, проходить масштабний пікет.

Подробиці з місця повідомляє Depo.Харків.

За інформацією журналістів, у акції протесту беруть участь близько 400 підприємців "Барабашово", які вимагають у Кернеса відмовитися від ідеї будівництва дороги через ринок.

Пікет підприємців у Харкові, фото: Depo.Харків

Розлючені підприємці тримають національні прапори і плакати з написом "Стоп дорога", "Кернес, не делай власть своим бизнесом", "Разорение людей – дорога в никуда", "Мы защитим бизнес любой ценой", "Дорога по судьбам людей не пройдет" та інші, а також скандують "Нет дороге".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Люди попереджають Кернеса, що в разі ухвалення рішення будувати дорогу, під мерію прийдуть всі підприємці торговельного центру.

Мер Харкова Геннадій Кернес, Politeca
Мер Харкова Геннадій Кернес, Politeca

Нагадаємо, у Харкові прогримів скандал, пов'язаний із коштовною підготовкою місцевої влади на чолі з мером Геннадієм Кернесом до новорічних свят - так стало відомо, що за будиночок Діда Мороза, який установлять в центрі міста, з бюджету заплатять шість мільйонів гривень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", депутат з "Слуги народу" Холодів судиться з "Радіо Свобода" за наклеп

Також Знай.uа писав про те, що СБУ взялася за Федькову після погроз Зеленському.