19-річна курсантка Аліна Приходько з Харкова, яку усіма силами рятували після передчасного інсульту, померла в лікарні.

Про це повідомили в прес-службі мерії.

Трагедія с дівчиною, яка мріяла усе життя носити погони, вразила всю Україну. 8 грудня харків'янці стало погано на ковзанці, а коли подруга повела її вмитися в туалет - дівчина втратила свідомість. Курсантку Харківського національного університету внутрішніх справ доставили в невідкладну допомогу. Однак далі приголомшує інше - медики спочатку вирішили, що пацієнтка знаходиться під впливом "невідомої речовини", тобто у неї "передоз". Лише вранці після томографії з'ясувалося, що у Аліни насправді інсульт.

Курсантка Аліна Приходько померла у лікарні Харкова, фото: facebook

Дівчину прооперували тільки наступного дня після госпіталізації, коли нарешті було встановлено точний діагноз. Однак врятувати харків'янку не вдалося.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після операції дівчина знаходилась під апаратом штучної вентиляції легенів. Близькі чекали, що вона прийде до тями, проте ввечері 16 грудня Аліна Приходько померла.

Молода дівчина була закохана у життя, фото: facebook

Харків'яни бурхливо обговорюють трагедію у соціальних мережах та збирають кошти на похорон дівчини, відповідна публікація з'явилася на сторінці спільноти Харьков 1654 у Facebook.

"Дівчинка померла...", - зі скорботою повідомляє автор та додає реквізити для збору коштів.

Повідомлення про смерть Аліни Приходько, facebook

Нагадаємо, що замість одужання - труна: смерть малюка через халатність лікарів розлютила Україну, деталі дикої історії

Також сайт писав, що "Малюк народився сиротою": під Одесою медики відправили молоду маму на той світ, місто повстало

Знай.ua інформував, що прийшов додому весь у крові: львівські медики "підписали вирок" молодому курсанту, вдова загиблого приголомшила правдою