У Харкові озвірілий власник нацькував пса бійцівської породи на молоду пару через конфлікт, який спалахнув між ними.

Про це повідомляє Telegram-канал Trash News та публікує відео інциденту.

"У Харкові чоловік нацькував свого пса на хлопця і дівчину. Благо обидва залишилися живі, відбувшись кількома укусами. За неперевіреною інформацією, молоді люди спробували вкрасти у власника собаки гроші, що і стало причиною події", - йдеться у підписі під відео.

На кадрах видно, як собака буквально збив дівчину із хлопцем з ніг та з остервенінням накинувся на лежачих на землі людей, притискаючи їх лапами та оголивши страшні ікла. З місця сутички долинала нецензурна лайка та крики про допомогу, однак перехожі не наважувалися підійти до озвірілого пса.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У поліції ніяк не коментують інцидент, отже, заяви від потерпілих на власника чотирилапого поки не надходило.

Нагадаємо, на Харківщині зграя агресивних бездомних собак напала на дівчину, моторошна НП сталася вранці 22 листопада в місті Чугуєві.

Як повідомляв Знай.ua , закрила покаліченого немовляти в кімнаті і пішла: проект "Один за всіх" розбереться в шокуючої історії.

Знай.ua писав, таємниці одеського притулку "Світанок" вбили віру в людину, діти живуть в пеклі.