На Харківщині зграя агресивних бездомних собак напала на дівчину, моторошна НП сталася вранці 22 листопада в місті Чугуєві.

Про це інформує Город Х та ділиться шокуючими подробицями та фото.

У повідомленні йдеться, що дівчина йшла по вулиці Чернишевській. Несподівано попереду з'явилася зграя агресивно налаштованих псів, їх було щонайменше десять. Тварини почали голосно гавкати, а після накинулися на перехожу. Дівчину кусали за ноги, повідомляють очевидці події. Постраждалій пощастило, оскільки знайома сімейна пара дівчини стала свідком інциденту і допомогла відбитися від осатанілих тварин.

Кадри після нападу собак, Город Х

"Моя знайома йшла до мене в гості. І ми випадково побачили на вулиці, як на неї напали собаки. І побігли їй допомагати", - розповіла мешканка Чугуєва.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дівчину з рваними ранами госпіталізовано до лікарні. Їй зробили укол від сказу. Тепер їй доведеться довго спостерігатися у лікарів.

Зграя собак напала на дівчину під Харковом, фото: Город Х

"Страшно навіть уявити, щоб було, якби це була дитина, а поруч нікого не виявилося", - йдеться у повідомленні.

Постраждала написала заяву в поліцію, щоб правоохоронці залучили відповідні служби, які приберуть небезпечну зграю бродячих собак з вулиць Чугуєва.

Нагадаємо, раніше Кернес "покладе" дітям під ялинку 6 мільйонів: Дід Мороз потрапив у гучний скандал у Харкові.

Як повідомляв портал "Знай.uа", депутат з "Слуги народу" Холодів судиться з "Радіо Свобода" за наклеп

Також Знай.uа писав про те, що СБУ взялася за Федькову після погроз Зеленському.