Харків'яни дивуються з приводу дивного напису, який з'явився в Харкові в останні дні. Фото «ноу-хау» від Кернеса розмістили в групі «Х*йовий Харків».

Як видно на фото, на скульптурної композиції, присвяченої місту «I love Kharkiv», відвалилися кілька букв і «серце», що символізувало любов.

У результаті з'явився новий напис – загадковий «IKakiv», який спостерігачі вважають новим населеним пунктом, куди перенесли скандально відомий ринок «Барабашово».

Фото: «Х*евий Харків»

«"Барабашово" переїхало в "Ікаків", дорогу можна будувати туди», - коментує знімок його автор, натякаючи на плани гродского голови Геннадія Кернеса знести частину ринку заради будівництва нового шосе.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадуємо, що наприкінці листопада у Харкові пройшла чергова акція протесту проти будівництва дороги біля ринку Барабашово.

Як повідомляв портал "Знай.uа", депутат з "Слуги народу" Холодів судиться з "Радіо Свобода" за наклеп.

Також "Знай.uа" писав про те, що СБУ взялася за Федькову після погроз Зеленському.