У Харкові орден “За мужність” третього ступеня отримав курсант Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба Олексій Биченко.

Про це повідомляє “Громадське”.

У Харківському національному університеті повітряних сил пройшов святковий концерт та нагородження військовослужбовців на честь дня Збройних сил України. Курсанти хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих товаришів, а також привітали побратимів за військові заслуги.

У Харкові нагородили курсанта-героя

Особливо відзначився курсант 4-го курсу ХНУПС Олексій Биченко. 26-річного хлопця нагородили Орденом за мужність ІІІ – ступеня. Нагороду йому присвоїли за те, що він мужньо відвів падаючий літак від населених пунктів.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Харкові нагородили курсанта-героя

На початку липня у навчального літака під час тренувального польоту стався відмова двигуна. Курсант, який перебував за штурвалом, повів літак від селища Старовірівка, після чого катапультувався на висоті 400 метрів, що є критичною висотою для таких польотів.

Зараз Олексій продовжує навчання у військовому Вузі і вже готовий повернутися до польотів.

Нагадаємо, "Демон", який не залишить шансу супернику, ЗСУ отримали унікальний дрон: відео випробування безпілотника.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ВСУ познущалися над бойовиками "ЛНВ" під Кримським.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні жорстко взялися за дезертирів, опублікований новий закон.