У Харкові народному депутату від партії “Слуга народу” Юрію Здебському піднесли «подарунок» - мішок з землею і траурний вінок. Про це розповіли на сторінці місцевого представництва політсили «Національний корпус», чиї активісти і стали ініціаторами незвичайного «презенту».

Подарунок для нардепа, Нацкорпус

Як повідомляється, Здебського обрали по мажоритарному округу №172. Під час прийняття резонансного закону про відкриття ринку землі він голосував «за» відповідне рішення.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Оскільки нардеп був відсутній у своїй приймальні, активісти вирішили передати йому презенти через довірені особи депутата. Разом з вінком і мішком нардепу передали вимоги представників «Національного корпусу»: заборонити продаж землі іноземним громадянам, ввести обмеження на продаж землі – не більше 500 гектарів “в одні руки, реалізувати аудит українських сільськогосподарських земель до початку їх продажу.

Нагадаємо, що депутат Одеської міської ради від партії "ОппоБлок" Богдан Гіганов, відомий своєю проросійською позицією, потрапив у гучний скандал і нарвався на нищівну критику патріотів після участі в ток-шоу "60 хвилин".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кернес оголосив харків'янам війну через Жукова

Також Знай.uа писав про те, що Кернес не прибув на зустріч з підприємцями щодо ситуації навколо ринку “Барабашово”.