Президент України Володимир Зеленський розпочав нараду на авіаційному заводі у Харкові.

Відповідне відео з'явилося у прямому ефірі на сторінці Офісу президента у Facebook.

Журналісти повідомляють, що на початку заходу глава держави висловив обурення відсутністю опалення у будівлях, де побував. До цього він встиг відвідати завод ім. Малишева.

Володимир Зеленський під час наради на заводі імені Малишева у Харкові

"Чому у вас у будь-якій будівлі дуже холодно? Хотів би запитати і мера, і голову ОДА...", — сказав президент, пообіцявши обговорити це питання пізніше, а також представити нового губернатора Харківщини, яким став політик із партії "Слуга народу" Олексій Кучер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Новий губернатор Харківщини Олексій Кучер

В президії під час наради поруч з президентом були присутні гендиректор "Укроборнпрому" Айварас Абромавічус, перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов та народний депутат Олексій Кучер.

В залі авіазаводу - колишня губернатор Харківської ОДА Юлія Світлична, голова Харківської облради Сергій Чернов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, працівники підприємства, нардепи-мажоритарники від Харківської області, чиновники ОДА, бізнесмени Олександр Ярославський, Всеволод Кожем'яка.

Володимир Зеленський під час наради у залі авіазаводу

Міського голови Геннадія Кернеса або його заступників в залі не було.

Під час наради гендиректор "Укроборонпрому" Айварас Абромавічус порушив питання умов праці на підприємствах, він відзначив, що в багатьох будівлях підприємств потрібно замінювати старі вікна, і це дозволить оптимізувати тепло.

Володимир Зеленський та Айварас Абромавічус

Зеленський також питав про одяг робочих, який не витримує жодної критики. Помітивши в залі бізнесмена Олександра Ярославського, власника компанії DCH, що володіє заводом "ХТЗ", він попросив допомогти із вирішенням цих проблем. Той погодився.

Нагадаємо, у середу, 6 листопада, президент Володимир Зеленський прибув до Харкова із робочим візитом і побував на легендарному заводі імені Малишева.

Як повідомляв Знай.uа, золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.