У Харківькій області за літо зросла середня зарплатня, повідомляє портал “Город Х” з посиланням на обласне управління статистики.

Як повідомляється, у липні розмір середньої зарплатні зріс на 1,3%. А всього за цей рік харків’яни стали заробляти на 19,5% більше.

Зарплата
Зарплата

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Найнижчі доходи на Харківщині були зафіксовані у сферах організації харчування та охорони здоров’я і надання соціальної допомоги. А найвищі — в сфері інформації та комунікацій.

Нагадуємо, що восени в Україні будуть змінені правила нарахування субсидій на оплату за комунальні послуги.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського заговорили про коаліцію з "Голосом": за Вакарчуком лишили останнє слово.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська дала Зеленському пораду року, стосується кожного українця: "Треба насаджувати".