Житель Харківщини постраждав через коштовності власної дружини - курйозний випадок обговорюють односельчани пари і в один голос стверджують, що не могли запідозрити зразкового сім'янина у подібній афері.

Подробиці розкрили правоохоронці Харківщини.

поліція, фото - з відкритих джерел
поліція, фото - з відкритих джерел

Як повідомляється в Єдиному судовому реєстрі, жінка з села Гоптівка Дергачівського району виявила зникнення золотого ланцюжка і одразу ж написала заяву в поліцію. Яке було здивування громадянки, коли з'ясувалося, що прикрасу поцупив її власний чоловік.

На суді підозрюваний розповів, що живе разом з дружиною і дочкою. Одного разу він в одному з ящиків комода, який перебував у спальні, знайшов скриньку для прикрас, всередині якої лежав золотий ланцюжок. Злодюжка взяв коштовність, рвонув геть з села і продав золото.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

суд
суд

Разом з тим Дергачівський райсуд Харківської області не став суворо карати злочинця-невдаху і призначив йому 200 годин громадських робіт.

Нагадуємо, що Кабмін збирається у наступному році підвищити тарифи на житлово-комунальні послуги та зробити ретельнішою перевірку для претендентів на отримання субсидій.

Як повідомляв портал Знай.иа у іншому читанні Верховна Рада підтримала законопроект №0938. У ньому зазначено право на зміну по-батькові.

Також портал Знай.ua пишучи, українським водіям вводять штрафи за неналежну поведінку.