Сьогодні вночі на Олександрівському проспекті Харкова сталась серйозна ДТП, повідомляє портал “StatuisQuo” з посиланням на Головне управління ДСНС України в Харківській області.

Як повідомляється, легковик ВАЗ-21011 врізався в ліхтарний стовп. В наслідок аварії пасажирку легковика затиснуло між сидінням та кузовом. Для того, щоб її вивільнити, рятувальникам довелось використовувати спеціальне обладнання.

Після цього жінку доправили до лікарні швидкої та невідкладної допомоги — в неї діагностовано перелом тазових кісток. Водій автівки медичну допомогу отримав на місці та від шпиталізації відмовився.

Нагадуємо, що вчора у Львові водій легковика не впорався з керуванням та врізався в будинок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що на Миколаївщині легковик влетів у маршрутку, медики рятують 11 понівечених людей: кадри трагедії

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Харкові розшукують дружка Зайцевої.