Вже з завтрашнього дня синоптики прогнозують на Харківщині похолодання і наближення зими, повідомляє медіа-група “Объектив”.

Як повідомляється, завтра зранку небо Харкова затягнуть хмари, які триматимуться весь день, однак опадів не передбачається. Вдень температура повітря досягне позначки 14 градусів тепла, а вночі похолодає до 7 градусів вище нуля.

похолодання
похолодання

Нагадуємо, що на сьогодні у Харкові синоптики обіцяли прохолодну та хмарну погоду без опадів.

Нагадуємо, що сьогодні у західних областях синоптики прогнозують дощову погоду, а на решті території очікується прохолодна та хмарна погода без істотних опадів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні гривня дещо здешевшала: її офіційний курс на 28 жовтня становить 25,17 гривенть за долар.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні православні хроистияни шанують пам’ять святого мученика Євфимія Солунського.