Сьогодні, 28 жовтня, у Харкові та області очікується прохолодна та хмарна погода без істотних опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

За прогнозами синоптиків, температура вдень сьогодні становитиме від 14 до 16 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 5-7 градусів вище нуля. Вітер — західний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні у західних областях синоптики прогнозують дощову погоду, а на решті території очікується прохолодна та хмарна погода без істотних опадів.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні гривня дещо здешевшала: її офіційний курс на 28 жовтня становить 25,17 гривенть за долар.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні православні хроистияни шанують пам’ять святого мученика Євфимія Солунського.