Сьогодні, 28 жовтня, у Харкові та області очікується прохолодна та хмарна погода без істотних опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

За прогнозами синоптиків, температура вдень сьогодні становитиме від 14 до 16 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 5-7 градусів вище нуля. Вітер — західний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні у західних областях синоптики прогнозують дощову погоду, а на решті території очікується прохолодна та хмарна погода без істотних опадів.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні гривня дещо здешевшала: її офіційний курс на 28 жовтня становить 25,17 гривенть за долар.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні православні хроистияни шанують пам’ять святого мученика Євфимія Солунського.