Сьогодні, 28 жовтня, у Харкові та області очікується прохолодна та хмарна погода без істотних опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

За прогнозами синоптиків, температура вдень сьогодні становитиме від 14 до 16 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 5-7 градусів вище нуля. Вітер — західний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні у західних областях синоптики прогнозують дощову погоду, а на решті території очікується прохолодна та хмарна погода без істотних опадів.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні гривня дещо здешевшала: її офіційний курс на 28 жовтня становить 25,17 гривенть за долар.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні православні хроистияни шанують пам’ять святого мученика Євфимія Солунського.