Депутати Харківської міської ради сьогодні ухвалили звернення до Президента Володимира Зеленського, у якому висловились на підтримку “формули Штайнмайєра”, повідомляє портал “Гордон”.

Як повідомляється, текст звернення опублікував на своїй сторінці у Facebook мер Харкова Генадій Кернес, який також додав, що міська рада виступає за мир. У зверненні, зокрема, йдеться про те, що “формула Штайнмайєра” - єдиний шлях до припинення війни.

Харьковский горсовет - за мир, и мы сегодня приняли соответствующее обращение к Президенту и депутатам всех уровней....

Geplaatst door Геннадий Кернес op Woensdag 16 oktober 2019

Також харківські депутати закликали усіх політиків припинити спекуляції навколо цієї теми та утриматись від проведення акції “Ні капітуляції!”, а ті обласні та міські ради, які прийняли рішення проти “формули Штайнмайєра” - відкликати їх.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадуємо, що раніше Кернес повідомив, що, незважаючи на акцію протесту під мерією, не відмовлятиметься від планів щодо будівництва нової магістралі біля ринку “Барабашово”.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Також Знай.ua писав про те, що хто залишиться без субсидій: в Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.