Харківський очільник Геннадій Кернес не збирається відмовлятись від будівництва дороги, яка має пройти біля ринку Барабашово, повідомляє портал “Depo.ua”.

За словами Кернеса, він не збирається відмовлятись від будівництва цієї дороги, яка передбачалась вже не одним Генеральним планом, починаючи с 1953 року. А підприємці отримають нові торгові місця на комунальному ринку.

ринок "Барабашово"
ринок "Барабашово"

Щодо акції протесту, то харківський очільник назвав її “індійськими гульками-гайками” та повідомив, що знає, ким являються протестувальники та де і як вони працюють.

Нагадуємо, що харківські комунальники повідомили про загрозу зриву опалювального сезону в місті через заборгованість по зарплатні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Також Знай.ua писав про те, що хто залишиться без субсидій: в Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.