Початок опалювального сезону в Харкові опинився під загрозою зриву через можливу забастовку комунальників, повідомляє портал “Главное”.

Як повідомляється, працівники комунального підприємства “Харківські тепломережі” скаржаться на те, що їм місяцями не виплачують зарплату. Востаннє вони отримували гроші ще 15 липня. При цьому на скарги їм відповідають, що, якщо щось не подобається, можуть звільнятись.

Опалення
Опалення

Також повідомляється, що така ситуація виникає вже не перший рік. В цьому році комунальники вимагатимуть від Харківської міської ради вирішити питання з заборгованістю по зарплатні вже на засіданні, яке відбудеться сьогодні, 16 жовтня.

Нагадуємо, що вчора повідомлялось про те, що опалювальний сезон в Харкові розпочався: підключають до тепла школи, лікарні та інші соціальні об’єкти першої черги.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Також Знай.ua писав про те, що хто залишиться без субсидій: в Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.