Харківський очільник Геннадій Кернес прокоментував ситуацію, яка склалась навколо комунального підприємства “Харківські тепломережі”, повідомляє портал “StatusQuo”.

За словами Кернеса, заборгованість по зарплаті на підприємстві є наслідком, в тому числі, заборгованості населення по сплаті за комунальні послуги. Тому на сесії міської ради прийняли рішення про виділення 90 мільйонів гривень на зарплатню тепловикам.

ліквідація пошкоджень тепломереж
ліквідація пошкоджень тепломереж

Також мер пояснив, що підвищення зарплат працівникам комунальних підприємств потягне за собою зростання тарифів на їхні послуги, а харків’яни і за нинішніми тарифами ледве платять.

Нагадуємо, що через заборгованість по зарплаті працівники комунального підприємства “Харківські тепломережі” погрожували зривом опалювального сезону в місті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Також Знай.ua писав про те, що хто залишиться без субсидій: в Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.